01. Wat is TrueKinetix TRI AMSTERDAM?

 In

Op zondag 18 juni staat Park Somerlust aan de Amstel en het Bella Vista park in het teken van de TrueKinetix TRI AMSTERDAM. Het is een triathlonfeest in de breedste zin van het woord. Op zondag 18 juni zullen er ongeveer 1500 triatleten, verspreid over meerdere waves, aan de start staan voor de Middel, Standaard én Sprint afstand van TrueKinetix TRI AMSTERDAM.

TrueKinetix TRI AMSTERDAM is de ideale kennismaking met de triathlonsport en de meest unieke ervaring voor de ervaren atleet. Dit jaar biedt het evenement de Midden afstand aan: een parcours van 1900 meter zwemmen, 90 km fietsen en 21,1 km hardlopen. Heb je al eerder aan een triathlon meegedaan, maar nog niet klaar voor het lange werk? Dan is wellicht de Standaard afstand triathlon de volgende uitdaging! Bij een Standaard afstand triathlon zwem je 1,5 km, fiets je 45 km en sluit je af met 10 km hardlopen.

TrueKinetix TRI AMSTERDAM is een officieel NTB (Nederlandse Triathlon Bond) evenement en wordt georganiseerd door de TRI HARD Series.

Recent Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search