TORQ Fitness Benelux de officiële sportvoedingspartner van TRIAMSTERDAM

 In Nieuws

Vanaf 2019 is TORQ Fitness Benelux de officiële sportvoedingspartner van TRIAMSTERDAM. 
Tijdens de komende editie zal TORQ Fitness atleten voorzien van gels en isodrinks.

TORQ Fitness is het sportvoedingsmerk op natuurlijke basis en daarmee toonaangevend als het gaat om het leveren van hoge kwaliteit sportvoeding binnen de triatlonwereld. Zowel voor TORQ Fitness als voor TRIAMSTERDAM, draait alles om de atleten en we kijken er naar uit om de atleten te helpen in hun weg naar de meest ultieme finish ooit.

Voor de atleten die na het event verder kennis willen maken, biedt TORQ hen de mogelijkheid om de gehele maand juli gebruik te maken van de volgende code bij hun bestelling op www.torq.fitness: TRIAMSTERDAM2019

TORQ Fitness wenst alle atleten een goede en mooie finish!

Recent Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search