Benieuwd naar wat je te wachten staat tijdens TRI AMSTERDAM? De uitgebreide versie van de deelnemersinformatie ontvang je in de week voorafgaand aan het evenement. Lees hieronder wat praktische info!

Adres

De start van TRI AMSTERDAM is te vinden bij Park Somerlust in Amsterdam.

Voor parkeren: We vragen je te parkeren in de straten rondom de Daniel Goedkoopstraat en vanaf daar naar de evenementlocatie te wandelen (ca 5 minuten) en niet in de straten direct naast de evenementlocatie te parkeren om de impact op bewoners te verminderen.

Afstanden

Op zondag 9 juni 2024 kun jij de uitdaging van TRI AMSTERDAM aangaan. Er kan deelgenomen worden aan zowel de 1/8 afstand, Standaard Afstand en Midden afstand triathlon. De afstanden voor de 1/8, Standaard en Midden afstand zijn als volgt.

  • 1/8 afstand triathlon: 500 m zwemmen, 20 km fietsen, 5 km lopen
  • Standaard afstand triathlon: 1500 m zwemmen, 40 km fietsen, 10 km lopen (Age-Group Kampioenschap)
  • Midden afstand triathlon: 1900 m zwemmen, 90 km fietsen, 21 km lopen

Faciliteiten bij start/finish

In en rond het wedstrijdterrein zijn toiletten en is horeca te vinden. De expo is ook geplaatst op dit terrein.

Jouw supporters zijn hier van harte welkom om je aan te moedigen. Ook buiten aan de finish is er voor jouw supporters voldoende gelegenheid jou aan te moedigen.

Start2Tri en Wisselclinic

Wil jij met nóg meer zelfvertrouwen aan de start van een triathlon staan? TRI HARD biedt in samenwerking met PROschema wisselclinics aan. Voor alle atleten: van de beginner die graag de basistechniek van een triathlon wil leren tot aan de ervaren routinier die net die laatste procentjes wil verbeteren richting een nóg snellere tijd.

Op deze pagina lees je de belangrijkste informatie over de wisselclinics.

Ophalen startbewijs

Jouw startbewijs haal je op de dag van het evenement op bij de registratiebalie. Je ontvangt hier van ons een pakket met alle benodigdheden. Wat precies? Dat vind je op deze pagina.

Maak jouw medaille persoonlijk!

Natuurlijk ontvang je direct na de finish – als herinnering aan onze wedstrijd – een finishermedaille! Die medaille kun je nóg persoonlijker maken. Winterman Sport zal namelijk aanwezig zijn om jouw medaille te graveren met de afstand die jij hebt volbracht en de eindtijd die je over jouw wedstrijd hebt gedaan. Wanneer je je inschrijft voor onze wedstrijd, kun je dit graven ‘bijbestellen’ voor 12.50 euro. Door later in je Njuko omgeving in te loggen, kun je dit eventueel ook nog later bijbestellen, tot uiterlijk 6 juni 2024.

 

Je kunt er ook op de wedstrijddag voor kiezen je medaille alsnog te laten graveren; dan betaal je er wel iets meer voor, namelijk vijftien euro!

Huren racefiets

Heb je geen racefiets? Geen probleem!
Deelnemers aan de wedstrijden van TRI HARD kunnen voor €65,- een racefiets huren via WIEL-RENT. Bij je inschrijving kun je aangeven dat je hier gebruik van wilt maken. Je kan dit ook nog later aanvragen tot uiterlijk donderdag 6 juni 2024 door in te loggen in je Njuko omgeving.

Temperatuur

Ongeveer één week voor TRI AMSTERDAM zullen wij een eerste meting van de watertemperatuur uitvoeren. Zodra deze bekend is, delen we dit op onze Facebookpagina, de website en in de TRI HARD app. De regels voor het dragen van een wetsuit:

– Temperatuur onder de 15 graden: wetsuit verplicht

– Temperatuur tussen de 15 en 22 graden: wetsuit niet verplicht, maar wel toegestaan

– Temperatuur boven de 22 graden: wetsuit verboden

Bij je inschrijving is het mogelijk om voor €40,- een wetsuit te huren. Al ingeschreven, maar toch nog een wetsuit nodig? Geen probleem! Tot de inschrijving sluit op donderdag 6 juni 2024 kun je zelf nog inloggen in je Njuko omgeving en alsnog een wetsuit huren.

Tri-suit kopen

Heb je geen zin om je om te kleden tussen de verschillende disciplines? Dan is een tri-suit de oplossing! In een tri-suit voltooi je alle onderdelen van de triathlon.

Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search