TRIAMSTERDAM: tips voor ‘je eerste keer’

 In Nieuws

Een triathlon is áltijd spannend, of het nou je eerste of je tiende is. Je bent vaak een behoorlijke tijd bezig, je doet drie sporten achter elkaar en er kan van alles fout gaan. En dan zijn er ook nog eens heel veel spullen die je moet meenemen, waarvan je misschien niet eens altijd weet hoe alles precies werkt. Zelfs de meest ervaren atleten hebben nog zenuwen voor een wedstrijd, maar het wordt pas écht billenknijpen als je aan de vooravond van je eerste triathlon staat.

Bij TRIAMSTERDAM staan zowel de meest ervaren als beginnende triatleten aan de start. Speciaal voor die laatste groep heeft nieuwswebsite http://www.3athlon.nl een artikel gemaakt waarin belangrijke tips worden gegeven. In een Engels – maar zeer duidelijk – filmpje worden handige tips & tricks gedeeld die je zeker kunt gebruiken als je straks aan de start staat van TRIAMSTERDAM!

Recent Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search