QO Amsterdam officiële hotelpartner TRI AMSTERDAM 2020

 In Nieuws

In 2020 is QO Amsterdam de exclusieve hotelpartner van TRI AMSTERDAM. In dit 5 sterren hotel, gelegen op steenworp afstand van de start en finish van TRI AMSTERDAM, kunnen deelnemers met een mooie korting overnachten. Daarnaast zullen de atletenregistratie en wedstrijdbriefings in het hotel plaatsvinden. De parkeergarage van QO is bovendien (beperkt en betaald) beschikbaar voor deelnemers.

QO kenmerkt zich door duurzaamheid. Met een eigen kas op het dak van het hotel, worden verschillende producten voor de menukaart duurzaam gekweekt. ,,Bij het QO willen we je graag op een nieuwe, dynamische manier inspireren. We hebben één uniek element – overal – in het QO doorgevoerd en dat zorgt voor een energiek verblijf voor onze gasten. ‘The element of energy’ is wat het QO uniek maakt en jou een goed gevoel geeft.”

Ervaar the element of energy bij QO en boek jouw overnachting rondom TRI AMSTERDAM nu door te bellen (+31 20 220 5651) of te mailen (reservations@qo-amsterdam.com). Vergeet niet TRI AMSTERDAM te vermelden om aanspraak te maken op het kortingstarief.

In aanloop naar TRI AMSTERDAM zal het partnerschap nog meer kracht bijgezet worden met een aantal bijzondere acties. Houd daarom onze kanalen in de gaten!

Recent Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search