Krijg ik (een deel van) mijn inschrijfgeld terug?

 In

Een directe restitutie van je inschrijfgeld is helaas niet mogelijk. Ook wij zien in verschillende media discussies over consumentenrecht omtrent restitutie van tickets. Het is echter van belang om hierin onderscheid te maken tussen deelnemers en toeschouwers van sportwedstrijden. In de verklaring van NOC*NSF over dit onderwerp wordt kort beschreven dat er andere rechten gelden voor deelnemers.

Hoewel wij het liefst alle atleten (gedeeltelijk) zouden terugbetalen, zijn wij niet financieel draagkrachtig genoeg om deze optie te kunnen bieden.

De volgende vormen van compensatie zijn wél mogelijk:

1. Kosteloos registratie doorschuiven naar OD of Sprint TRI OUDERKERK, zaterdag 22 en zondag 23 augustus (extra eventdag)
Naast de reguliere zaterdag met sprint en Olympische afstand, zullen we op zondag 23 augustus een volledige extra OD dag toevoegen aan het programma van TRI OUDERKERK.

2. Kosteloos registratie doorschuiven naar Sprint TRI BOSBAAN, zaterdag 26 en zondag 27 september (extra eventdag)
Ook bij TRI BOSBAAN verdubbelen we het aantal racedagen, door op zondag 27 september een hele dag extra sprintseries te laten starten.

3. Voucher ter waarde van 70% van het door jou betaalde inschrijfgeld voor 2021.
TRI AMSTERDAM deelnemers die voor deze optie kiezen, ontvangen een kortingscode voor de inschrijving voor 2021. Deze kortingscode heeft de waarde van 70% van het door jou betaalde netto inschrijfgeld voor TRI AMSTERDAM, dus exclusief chiphuur en eventuele daglicentie en extra producten. Deze code kun je vanaf 1 mei gebruiken. Op die dag zal de inschrijving voor alle races in 2021 open gaan.

4. Ondersteun TRI HARD door af te zien van compensatie en ontvang van ons een hoodie.
De annuleringen zijn bijzonder ingrijpend voor ons als organisatie en we zetten dan ook alle zeilen bij om overeind te blijven en onze mensen in dienst te houden. De toekomst is onrustig en onzeker en alle hulp is welkom. Als je deze optie kiest, ontvang je van ons als blijk van dank een prachtige “TRIATHLETES NEVER QUIT” of “I’m not a girl, I’m a triathlete” hoodie ter waarde van €44,95.

Recent Posts
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search