Partners TRI HARD series

Swim Partner

BTTLNS
BTTLNS
BTTLNS
Met een hart voor triathlon en een oog voor kwaliteit heeft BTTLNS inmiddels een compleet assortiment van premium producten op de markt gezet. Door een perfecte samenwerking tussen een eigen Eredivisie test team en gerenommeerde ontwerpers ligt onze focus continue op ontwikkeling. Elk product wordt met de hoogste precisie gefabriceerd van de beste materialen, volledig getest en gekwalificeerd!

Bike Partner

Ceepo
Ceepo
Ceepo
Ben je op zoek naar een fantastische triathlonfiets met een perfecte kwaliteit, dan helpen wij je graag verder en adviseren we je zo goed mogelijk. CEEPO is een prachtig merk waar wij met trots de exclusief distribiteur voor de BENELUX van zijn. Ben je op zoek naar een fantastische triathlon fiets, bezoek dan nu onze website of showroom!

Run Partner

triathlonaccessoires.nl
triathlonaccessoires.nl
triathlonaccessoires.nl
Triathlonaccessoires.nl is sinds 2001 in Nederland en Belgie actief en is inmiddels doorgegroeid tot de grootste triathlon winkel van de Benelux. Het assortiment is zeer uitgebreid aan specialistische triathlon artikelen maar bevat ook fiets-, hardloop- en zwemkleding van de grootste merken. Naast de online winkel beschikken we ook over een fysieke winkel in Nederland van 2500m2 waar alles voor de triathleet te vinden is. Een zeer compleet assortiment met ongeveer 150 triathlon merken!

Coaching Partner

Personal Swimming
Personal Swimming
Personal Swimming
Personal Swimming is ontstaan vanuit liefde voor de zwemsport. Als voormalig Olympisch topzwemmers begonnen onze coaches jaren geleden met de simpele gedachte: iedereen kan beter leren zwemmen. Dit doen we met verschillende cursussen, trainingen, privélessen en analyses. Inmiddels begeleiden we wekelijks meer dan 400 zwemmers en leren we ze om efficiënter, langer en sneller te zwemmen!

Indoor Bike Partner

True Kinetix
True Kinetix
True Kinetix
“TrueKinetix brings outdoor training indoors” Géén vliegwiel maar dmv een sterke motor, slimme algoritmen en snelle processoren voelt het trainen op een TrueBike hetzelfde aan als het buiten fietsen. Het “weer-gevoel” kunnen we niet verplaatsen, maar door op ieder moment van de trapfase de juiste pedaaldruk te leveren, train je nu efficiënter, voelt het minder vermoeiend aan en hou je het langer vol. Binnen fietsen wordt niet alleen steeds belangrijker, maar ook steeds leuker.

Sportvoeding Torq

Torq
Torq
Torq
TORQ Fitness is het sportvoedingsmerk op natuurlijke basis en daarmee toonaangevend als het gaat om het leveren van hoge kwaliteit sportvoeding binnen de triatlonwereld.

Coaching Partner

Tri2one Coaching
Tri2one Coaching
Tri2one Coaching
Tri2one Coaching staat voor hoogwaardige begeleiding, training en het afnemen van inspanningstesten bij duursporters. Onze professionals opereren vanuit het unieke Test & Training Centre in Lelystad. Naast het eigen testlab beschikken zij over een Endless Pool systeem voor ongeëvenaarde zwemanalyses en persoonlijke zwemtrainingen. Ook voor clinics, lezingen en personal trainingen op het gebied van kracht & core ben je bij ons aan het juiste adres.

Coaching Partner

Training Tweeks
Training Tweeks
Training Tweeks
Fysiotherapeut en bewegingswetenschapper Wouter Dijkshoorn richt zich met Training Tweaks op drie aspecten: het opleiden van trainers, het individueel begeleiden van atleten en het geven van zwem-, loop- en triathlontrainingen. In de begeleiding staat intensieve communicatie voorop zodat er, naast een trainingsschema via TrainingPeaks en technische aanwijzingen, ruimte is voor coaching. Tot slot geeft hij triathlon gerichte trainingen, zoals de TRIHARD wisselclinics en clubtrainingen bij Triathlonvereniging De Dolfijn.

Recovery Partner

Recovery Lab
Recovery Lab
Recovery Lab
RECOVERY LAB is ontworpen voor herstel en revalidatie. Het helpt atleten sneller te herstellen tussen trainingen en na de prestaties. De beenstukken worden vol geblazen en de samengeperste lucht zal je benen van beneden naar boven masseren. Eenvoudig is de druk aan te passen. Maar liefst 8 luchtkamers (segmenten) worden 1 voor 1 gevuld met lucht waardoor er een prettige pulserende druk ontstaat, vergelijkbaar met het kneden en strijken tijdens een massage, en afvalstoffen zoals lactaat snel afgevoerd kunnen worden.

Wetsuit Rent & Tri stuff

Bijvoet Sport
Bijvoet Sport
Bijvoet Sport
Je gaat een triatlon doen, wat gaaf! Dan weet je ook dat er bij een triatlon een heleboel komt kijken. Om goed te kunnen trainen en straks optimaal voorbereid aan de start van je wedstrijd te staan heb je de juiste kleding en accessoires nodig. Bijvoet Sport is al sinds de opkomst van de triatlon gespecialiseerd in triatlonbenodigdheden voor het zwemmen en hardlopen. Bijvoet Sport heeft alles wat je nodig hebt, zowel online als in onze winkel.

Bike Rent

Wielrent
Wielrent
Wielrent
Wiel-rent.nl verhuurt racefietsen, carbon racefietsen, racefietsen voor kinderen, hybride fietsen, tijdritfietsen, fietskoffers en nog veel meer!

Indoor Bike Partner

Wattcycling
Wattcycling
Wattcycling
WattCycling biedt groepstrainingen aan van 80 minuten op de Wattbike in jouw persoonlijke trainingszones vermogen en hartslag om je (fiets)conditie én traptechniek te verbeteren.

Geluid

Andree Troost Geluidstechniek
Andree Troost Geluidstechniek
Andree Troost Geluidstechniek
Geluid-, beeld-, licht- en communicatietechniek voor alle evenementen!

Officials

NTB
NTB
NTB
De NTB vertegenwoordigt de belangen van haar 131 triathlonverenigingen, 86 organisaties van evenementen en de ca. 9.500 leden (individueel of in verenigingsverband) en op jaarbasis bijna 23.000 daglicentiehouders. De NTB is aangesloten bij NOC*NSF, de ETU en de ITU. De NTB overkoepelt alle multidisciplinaire duursporten.
Neem contact met ons op

Kun je je vraag niet vinden in de "FAQ", stel dan je vraag via dit formulier aan ons!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search